Thuis

Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Hunan Huasheng Industrieel en HandelCo.,Ltdwerd opgericht in 2000 en is gespecialiseerd in import en export van textiel, kleding en technologie. Onze jaarlijkse totale export- en importwaarde is meer dan 100 miljoen.We hebben onze eigen fabrieken voor spinnen, weven, verven en naaien.We hebben ons altijd gehouden aan het bedrijfsconcept van“innovatie en ontwikkelingmet een hoge reputatie over de hele wereld”, en het idee van “Groter en sterker zijn bop denatuurlijke vezel-textielindustrie.” Met producten van hoge kwaliteit en uitstekende services hebben we het vertrouwen en de steun gewonnen van klanten over de hele wereld.

 

We hebben een uitstekend professioneel productieteam, dat strikt verantwoordelijk is voor het hele moderne productiebeheerproces, van ontwerpen, bemonsteren, produceren, naaien, inspecteren, afwerken en verpakken, enz. Met jarenlange ervaring in buitenlandse handel op het gebied van kledingproductie en -verwerking , kunnen we de kwaliteit van kleding volledig garanderen.Op dit moment heeft onze fabriek een aantal geavanceerde kledingverwerkingslijnen.We hebben ook een aantal gezaghebbende certificaten gekregen:BSCI, Europees vlas, OEKO-TEX, ISO9001, GRS enz.

 

Onze belangrijkste linnen artikelen zijn natuurlijk, duurzaam, absorbeerbaar en ademend, bekend als "natuurlijke airconditioning", omdat het menselijk lichaam bij normale temperatuur koeler kan aanvoelen als je de linnen kleding draagt.Onze linnenproducten zijn al lang favoriet bij klanten die een comfortabele en modieuze levensstijl nastreven. We hebben een goede zakelijke relatie opgebouwd met Zara, Zarina, Finn Flare, UR BANICA, Max, Hering, Falabella, enz.

 

 

CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Industrieel & Hunan Huasheng die is één van de grootste bedrijven in China handel drijven dat met de productie van en het uitvoeren van linnen/rameestoffen en kledingstukken bezig geweest is. Wij hebben onze het eigen spinnen, het weven, het verven, en kledingstukfabrieken. Onze eerste spinnende en wevende molen werd gevestigd in 1956. Momenteel, kunnen wij 12, 000 ton garens produceren, 24 miljoen meters grijze stoffen, 12 miljoen meters om stoffen te verven, en 3 miljoen kledingstukken elk jaar, die volumeorden verzekeren kunnen onmiddellijk worden vervuld.

Industrieel & Hunan Huasheng die is een genationaliseerde activasupervisie handel drijven en de beleidscommissie van de provincie Hunan China van Hunan financierde geheel staatsbedrijven, werd opgericht in 1988, begonnen van henneptextiel, na dertig jaar van ononderbroken ontwikkeling, nu is gegroeid om de textielkleding te behandelen, heeft de intelligente productie, farmaceutische machines, poedermetallurgie, internationale handel vijf bedrijfssectoren, over de diversiteit van moderne, twee, de groep van de de drie industrieonderneming, het bedrijf bijna 3, 000 werknemers.

De groep bezit een vermeld bedrijf, Huasheng (600156), nu vijf verwerkende ondernemingen en een de technologiecentrum van de staatsniveauonderneming. Zijn zaken omvatten meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld. Onder 512 nationale zeer belangrijke ondernemingen en top 100 ondernemingen in de Provincie van Hunan.

Meer dan 80% van onze producten worden uitgevoerd.

Uitvoerend naar de V.S., Europa, Midden-Oosten en Azië

Onze hoofdmarkten omvatten Europa, de V.S., Zuid-Amerika, Zuid-Korea, en het Midden-Oosten. Wij hebben zeer goede zakelijke relaties met Polo Ralph Lauren, Maxmara, Zara, Etam, Cahce-Geheim voorgeheugen, Koton, Hema, LPP, Falabella, en Hering. In 2010, bereikte onze totale waarde van de uitvoer en de invoer $110 miljoen.

En het textiel de uitvoerbedrag is rangschikte eerst in de Provincie van Hunan vele jaren geweest.

Tijdens de 13de Vijfjarenplanperiode, Huasheng-voerde de Groep volledig „twee uit de hoofd“ ontwikkelingsstrategie, de belangrijkste bedrijfs bevordering door de gehele de industrieketen van „henneptextiel“ uit te breiden, realiseerde en inspanningen leverde om de industriële transformatie van intelligente productie en de nieuwe materiële industrie te realiseren, en de doeltreffende coördinatie van strategische middelen realiseerde.

In de loop van de jaren, met de opdracht van „het leiden van de industrie, die klanten en gelukkige werknemers bereiken“, Huasheng-heeft de Groep wortel in de industrie genomen, geconcentreerd op de transformatie en de bevordering van de traditionele industrieën en de exploratie en de praktijk van de nieuwe industrieën, en aan de bouw van een moderne ondernemingsgroep met kenmerken, merk en invloed geconcentreerd die in de industrie leidt, prima in China en bekend in de wereld.

Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Importeur

Handelsmaatschappij

Merken : Hunan Huasheng

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 90000000-110000000

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Certificaten CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Certificaten CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Certificaten CHINA Hunan Huasheng Industrial & Trading Co., Ltd. Certificaten